Бионсе на Риана: Ще ти пръсна носа!


Бионсе на Риана: Ще ти пръсна носа!

15599

„Ще ти пръсна носа!”, заканила се Бионсе (Beyonce) на Риана (Rihanna) заради наново приплъзналия в медийното пространство слух, че се усуква около Джей-Зи (Jay-Z).

Бившата вокалистка на Дестини’с Чайлд ревнува рапъра от конкурентката си от време оно. Именно Джей-Зи откри за света Риана, припомня „Инкуайърър”.

„Която и да припари до мъжа си, ще си изпати люто”, ръмжи Бионсе.  Обектът на нападките й мълчи – смуглата красавица от Барбадос винаги е обяснявала в интервюта, че „Джей е моят продуцент и сме свързани единствено професионално”. „Аз си имам приятел, но той със сигурност не е Джей-Зи”, допълва изпълнителката на “Umbrella”.

Съревнованието между певиците е още по-ожесточено напоследък.  И двете имат в CV-то си по три студийни албума – “Good Girl Gone Bad” (2007) на Риана и “I Am… Sasha Fierce” (2008) на Бионсе.  

Половинката на Джей-Зи обаче води по трасето – тя скочи в американската класация навръх Коледа в две графи едновременно. Нейното изпълнение "Single Ladies (Put А Ring On It)" оглави „Hot 100” на сп. „Billboard”, както и преброяването в „Hot R & B/ Hip-Hop Songs”.

Бионсе е на 10-а позиция в “Hot 100” още с парчето “If I Were A Boy”.

На второ място след нея се подвизава Риана в комплект с Ти.Ай. и песента "Live Your Life".

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички